Gebiedsontwikkeling met meerwaarde

Hard bezig met de ontwikkeling van een gebied? Dan is dit de kans om er ook op gebied van mobiliteit een geslaagd project van te maken. Met de deelauto’s van MobiliteitsMeesters krijgt de nieuwe wijk er een paradepaardje bij. Ze sluiten aan bij de duurzame ambities van nu, terwijl ze op het gebied van flexibiliteit passen bij de mobiliteitswensen van de toekomst.

De verlaging van CO2-uitstoot, het verminderen van parkeerproblemen en het faciliteren van bewoners en klanten: met het deelauto-concept van MobiliteitsMeesters wordt het mogelijk om het allemaal in één keer goed te doen. Het enige dat wij nodig hebben is de parkeerplek en wat goede afspraken. Daarna gaat alles zo ongeveer vanzelf.
Om het proces goed te laten verlopen, zijn wij graag al in een vroeg stadium betrokken. Een nieuw gebied ontwikkelen of een kantoor- of bedrijfspand realiseren met duurzame meerwaarde? We zijn erbij vanaf de tekentafel, zodat we samen vanaf het eerste moment werken aan een duurzame mobiliteitsoplossing.

Projecten

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

De Van Nelle Fabriek biedt autodelen aan als duurzame, nieuwe service. Onlangs zjijn er een aantal BMW 's i3 geleverd. Naast vele andere functies is deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie een bedrijfsverzamelgebouw met vele ondernemingen. Mederwerker die werken bij een onderneming die aangesloten is bij de Van Nelle Fabriek, kunnen eenvoudig een deelauto reserveren en gebruiken. 

Lees meer
Delen in het centrum?

Delen in het centrum?

Midden in het centrum van Rotterdam staat nu ook een deelauto van Mobiliteitsmeesters. De auto is voor iedereen te gebruiken en staat in de Pannenkoekstraat, vlakbij de Markthal, Meent en bibliotheek.

Lees meer
Deelauto’s aan 't Haringvliet

Deelauto’s aan 't Haringvliet

De bewoners van de splinternieuwe woonwijk Havenstadt in Stad aan 't Haringvliet hebben nu twee BMW’s i3 klaar staan...

Lees meer