Een voertuig voor ieder moment

Verschillende gebruikers, verschillende vormen van mobiliteit. De MobiliteitsMeesters bieden keus uit verschillende en zuinige stadsauto’s. En heb je iets groters nodig, bijvoorbeeld voor op vakantie. Ook dat is mogelijk. Bovendien kun je binnenkort ook kiezen voor een hippe scooter of elektrische fiets.

Nog geen account? Registreer nu snel en gemakkelijk.

Een voertuig voor ieder moment

Auto's

MINI One

Er zijn veel liefhebbers van de MINI en na al die jaren komen er nog steeds nieuwe bij. Bij MobiliteitsMeesters kun je kiezen voor het meest recente model. Let op: zijn unieke looks en het iconische rijgedrag tonen een glimlach op je gezicht. Zelf meemaken? Reserveer de MINI.

Vanaf € 7,- per uur Voor de liefhebbers!
MINI One

BMW i3

Een van de grondleggers van de elektrische auto’s voor dagelijks gebruik:
dat is de BMW i3. Deze praktische stadsauto combineert het rijplezier van een BMW met de duurzame elektrische aandrijving van BMW i. Benieuwd hoe leuk elektrisch rijden kan zijn? Ervaar het zelf.

Vanaf € 4,- per uur Duurzaam autodelen
BMW i3

Scooters

Scooter

Even naar het stadscentrum en terug: geruisloos en zonder enige uitstoot van schadelijke stoffen uit de uitlaat. Het kan nu. Reserveer deze hippe, elektrische scooter van MERK. Bijkomend voordeel: van de files zal je geen last hebben.

Vanaf € 3,- per uur Binnenkort beschikbaar!
Scooter

Fietsen

Fiets

De elektrische fiets maakt een onstuitbare opmars in Nederland. Wat wil je ook? Ze zijn snel, schoon en wendbaar als geen ander. Het gebruik van de elektrofiets is nu laagdrempeliger dan ooit: reserveer er direct een via MobiliteitsMeesters.

Vanaf € 2,- per uur Binnenkort beschikbaar!
Fiets