Ga voor meer mobiliteit

Het deelauto-concept van MobiliteitsMeesters biedt veel voordelen voor de gebruikers. Zij kunnen tegen geringe kosten en met groot gemak gebruikmaken van duurzame mobiliteit. Daarbij nemen we zoveel mogelijk uit handen, zodat alles snel en logisch werkt. Ook voor projectontwikkelaars of organisaties achter kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen biedt MobiliteitsMeesters uitkomst. Het verhogen van de mobiliteit wordt een simpele en logische keuze die geen werk, maar wel veel voordelen oplevert.

Kantoorpanden en bedrijfsverzamelgebouwen

Rondom veel kantoorpanden vormt de groeiende parkeerdruk een steeds grotere uitdaging. MobiliteitsMeesters biedt een slimme en duurzame oplossing. Deelauto’s die beschikbaar zijn voor iedereen die de extra mobiliteit kan gebruiken. Zie het als een extra faciliteit bovenop bijvoorbeeld wifi, printers en de koffiecorner.
Om MobiliteitsMeesters aan te bieden, is er geen wagenparkbeheerder nodig. Zodra wij een of meerdere plekken kunnen gebruiken, gaat de rest als vanzelf. Het volledige beheer, de service voor de gebruiker: wij nemen alle zorgen op ons.

De voordelen

Medewerkers-benefit doordat auto's ook in het weekend gebruikt mogen worden

Onderdeel van duurzame doelstellingen

Deelauto's genereren inkomsten door gebruik in weekend door medewerkers

Lagere CO2-uitstoot

Minder parkeerruimte nodig

Kostenbesparing door delen van kosten voor mobiliteit

Groenere footprint

Stimulans tot alternatief vervoer


Projectonwikkelaars

Deelmobiliteit draagt in overtuigende mate bij aan duurzaamheidsdoelstellingen. Door elektrisch te rijden én de auto’s te delen met anderen, verlagen de gebruikers de CO2-uitstoot. Ook maken deelauto’s het mogelijk de parkeernormering omlaag te brengen en een rustiger, autoluw straatbeeld te realiseren.
Minder ruimte voor parkeerplaatsen betekent meer oppervlak voor groen, speelpleintjes en dergelijke. En het enige dat er eigenlijk nodig is: een paar plekken reserveren voor MobiliteitsMeesters. Wij regelen verder echt alles. Zo simpel is het.

De voordelen

Onderdeel van duurzame doelstellingen

Minder parkeerruimte nodig

Kostenbesparing door delen van kosten voor mobiliteit

Lagere CO2-uitstoot

Groenere footprint voor gehele project

Voorziet in de behoefte naar mobiliteit