Laat ons het maar regelen

Het gemak van MobiliteitsMeesters? Wij implementeren het platform voor de gebruiker, inclusief handige app, support en onderhoud. Tegelijkertijd maken we verschillende vormen van mobiliteit beschikbaar én we zorgen ervoor dat iedereen overzicht behoudt. Zo doen we het.
 
Laat ons het maar regelen

Ontzorgen

Kiezen voor MobiliteitsMeesters is een ontspannen keuze. Zorgen maken over het beheer is namelijk niet meer nodig. En verzekeringen, schade-afhandelingen en het versturen van de factuur naar gebruikers? Ja: wij doen het allemaal zelf.

Support

Een deelauto bieden is een discipline. Wij zijn er in thuis. MobiliteitsMeesters geeft gebruikers een account, biedt support bij een verloren (of vergeten) wachtwoord en bij vragen over de app zijn wij het aanspreekpunt. Dát is volledige ondersteuning!

Diverse vormen van mobiliteit

Mobiliteitsmeesters biedt verschillende vormen van mobiliteit. Zo hebben we de BMW i3 beschikbaar, maar ook de Mini Cooper behoort tot de mogelijkheden. En hebben gebruikers een ruimer model nodig voor de vakantie? Ook dat kan.

Service en onderhoud

Heeft de auto een servicebeurt nodig? Is er iets kapot en tijd voor een reparatie? Allemaal zaken waar de gebruiker noch degene die de deelauto faciliteert werk aan heeft. De MobiliteitsMeesters regelen service en onderhoud van a tot z.

Overzicht

Hoeveel vraag is er naar deelauto’s? Worden ze veel gebruikt? Is de capaciteit voldoende? Allemaal vragen die de MobiliteitsMeesters snel kunnen beantwoorden. Op verzoek maken wij rapportages die helpen met monitoren en bijsturen.

Handige app

Gebruikers hebben toegang tot een speciale MobiliteitsMeesters-app. Deze is ontwikkeld door een autoriteit in deze markt: WeGo. Daardoor werkt alles zoals het hoort en blijft de app ook in de toekomst altijd up-to-date. Prettige gedachte.