Een auto als het jou uitkomt

Geniet maximaal van een auto
zonder er eentje te bezitten.

Instappen

Een auto als het jou uitkomt

Autodelen op de zaak of in de wijk

Ontdek de kracht van dit nieuwe, slimme mobiliteitsconcept.

Lees verder

Zakelijk

Laat ons het maar regelen

Een nieuwbouwproject afronden of een kantoorpand beheren: het vergt tijd en aandacht. En dus buigen de MobiliteitsMeesters zich over de deelauto’s.

Lees meer

Zakelijk

Ga voor meer mobiliteit

Of het nu gaat om bewoners van een nieuwbouwwijk of de gebruikers van een kantoorpand: MobiliteitsMeesters brengt de mobiliteit rond het vastgoed naar een hoger plan.

Ons deelautoconcept werkt even logisch als eenvoudig, is snel in te voeren en het is hét toonbeeld van duurzaamheid. Daarbij gaan we verder dan het plaatsen van leenauto’s bij vastgoed. We dragen zorg voor het gehele concept. Ons doel is namelijk dat, net als onze gebruikers, óók onze zakelijke klanten mogen genieten van extra gemak en kwaliteit.
 

Ontdek ons concept

Zakelijk

Net wat de gebruiker wil…

Verschillende gebruikers, verschillende vormen van mobiliteit. De MobiliteitsMeesters bieden keus uit een serie van verschillende en zuinige stadsauto’s. Duurzaamheid speelt een grote rol in de samenstelling van onze deelautovloot. Net als flexibiliteit: hebben gebruikers iets groters nodig, bijvoorbeeld voor op vakantie, dan maken we dat mogelijk. Bovendien behoren ook hippe scooters of elektrische fietsen binnenkort tot de opties.

Bekijk aanbod

De app is de sleutel
Download from the App Store Download from Google Play
Zakelijk

De app is de sleutel

Een deelauto reserveren, weten waar deze staat én hem activeren. De app van MobiliteitsMeesters maakt het wel heel gemakkelijk voor de gebruiker. Dit is hoe het werkt…

Lees verder

Zakelijk

Gebiedsontwikkeling met meerwaarde

Hard bezig met de ontwikkeling van een gebied? Dan is dit de kans om er ook op gebied van mobiliteit een geslaagd project van te maken. Met de deelauto’s van MobiliteitsMeesters krijgt de nieuwe wijk er een paradepaardje bij. Ze sluiten aan bij de duurzame ambities van nu, terwijl ze op het gebied van flexibiliteit passen bij de mobiliteitswensen van de toekomst.

Ontdek hoe

Gebiedsontwikkeling met meerwaarde